Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 gramů hlávkového zelí, bílého
- 300 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička kmínu
- 2 čajové lžičky soli
- olej, na vymazání
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 60.7 g
- Lipides
- 6.1 g
- Fibre
- 6.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Čočková pěna
Pas d’évaluation
Zeleninový koláč
1h 10min
Fazolové placičky
10h 30min
Hrušky v červeném víně
Pas d’évaluation
Plněné kapustové listy s rajčaty
Pas d’évaluation
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2h
Rajčatový džus
5min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Plněná zelenina
1h 20min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min