Appareils et accessoires
Pierogi met vlees
Préparation 40min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
20.3 g
Calories
2006 kJ /
479 kcal
Lipides
12.1 g
Fibre
3.1 g
Glucides
74.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Charoset
15min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation