Appareils et accessoires
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Préparation 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1828.3 mg
Protides
62.3 g
Calories
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Lipides
81.3 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
20.9 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Harira
7h