Pierogi with Meat
TM6 TM5

Pierogi with Meat

4.4 ( 16 évaluations )

Ingrédients

Filling

  • 100 g onion quartered
  • 20 g rapeseed oil
  • 320 - 350 g beef meat cooked, cut in pieces (see tip)
  • 40 - 50 g carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ - ½ tsp dried marjoram

Pierogi

  • 250 g water plus extra for cooking the pierogi
  • 1 medium egg
  • 20 g rapeseed oil
  • 560 g plain flour plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt for cooking pierogi
  • water for cooking pierogi
  • fine sea salt for cooking pierogi

Infos nut.
par 1 portion
Calories
479 kcal / 2006 kJ
Protides
20.3 g
Lipides
12.1 g
Glucides
74.3 g
Fibre
3.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives