Bulgar and Red Lentil Soup

Bulgar and Red Lentil Soup

4.3 124 évaluations
Préparation 5min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • onions quartered
    100 g
  • garlic cloves to taste
    2 - 3
  • tomato paste
    30 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • dried red lentils
    200 g
  • dried mint
    2 Tbsp
  • white long grain rice
    30 g
  • bulgar wheat (see tip)
    20 g
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 1 ¾ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • chilli flakes or to taste
    ¼ tsp
  • water room temperature
    1470 g
  • lemon quartered, for serving
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 396.5 kcal / 1660 kJ
Protides 15 g
Lipides 7.3 g
Glucides 38 g
Fibre 10.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...