Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g ceapă roșie, tăiată jumătăți
- 220 g zahăr
- 125 g oțet de vin roșu
- 185 g apă
- 4 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 băț de scorțișoară
- 10 boabe de piper negru
- 1 foaie de dafin, uscată
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 340 g merișoare uscate
- 2 prize sare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 borcan
- Calories
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protides
- 2 g
- Glucides
- 227 g
- Lipides
- 3 g
- Fibre
- 15.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sos de vanilie (crème anglaise)
10min
Foie gras de rață
72h
Salată de farro, mere și merișoare
Pas d’évaluation
File de vițel cu corcodușe
1h 50min
Trufe cu fructul pasiunii și nuci de macadamia
Pas d’évaluation
Unt cu roșii deshidratate, busuioc și parmezan
10min
Supă de sparanghel verde, cu semințe de pin picante
Pas d’évaluation
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Pas d’évaluation
Petit gateaux cu alune și ciocolată
25min
Concentrat pastă de carne
45min
Colțunași cu varză și carne de porc, la aburi
1h 35min
Cheesecake cu limetă
6h 30min