Appareils et accessoires
Janek's Chicken Soup
Préparation 10min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4 cm)4
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (1 cm)2
-
celeriac peeled, cubed (2 cm)100 g
-
white cabbage finely shredded100 g
-
fresh porcini mushrooms halved5
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
lovage (optionnel)2 sprigs
-
water1500 g
-
vermicelli broken in pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
722.1 mg
Protides
42.6 g
Calories
1501.8 kJ /
358.9 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Favourites
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Salt Cod Gratin
50min
Bolognese Sauce
1h 15min
Chicken Noodle Soup
25min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Chicken Noodle Soup
25min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Chicken and Barley Stew
50min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Danish Split Pea Soup
1h