Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů pečené červené papriky, konzervované
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
- 10 gramů vody
- 2 špetky pálivé omáčky, Tabasco® (optionnel)
- 130 gramů másla
-
1
čajová lžička papriky, mleté, sladké, uzené
ou 1 čajová lžička papriky, mleté - 4 žloutky
- 1 čajová lžička soli
- Infos nut.
- par 1 Kompletní recept
- Calories
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 6 g
- Lipides
- 173 g
- Graisses saturées
- 82 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1616 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Marináda na mořské plody
5min
Čočka s krevetami
20min
Cannelloni s květákem a salsicciou
1h 20 min
Chřestový salát s mangem
35min
Béarnská omáčka
20min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Krvavá Mary
5min
Malajské kokosové kuře
10h
Baleárská omáčka
15min
Švestková omáčka
43min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2h
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min