Appareils et accessoires
Greek Yogurt
Préparation 40min
Total 11h 40min
8 portions
Ingrédients
-
whole milk pasteurized32 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
plain yogurt with live cultures (see Tip)8 oz
-
water34 oz
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice only½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
67 mg
Protides
5 g
Calories
565 kJ /
135 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Plain Yogurt
14h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Almond Milk
1h 20min
Blueberry Yogurt
13h
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Whole Milk Yogurt
12h 30min
Plain Yogurt in Varoma
12h
Pineapple and ginger jam
40min
Sourdough Baguettes
15h
Orange Peel Marmalade
5h 30min
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40min
Nut Milk (TM6 Metric)
10min