Versions compatibles
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Somon, havuç ve taze fasulye
- ½ - 1 tk toz acı kırmızı biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz muskat
- 2 tutam toz beyaz biber
- 4 derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
- 200 g havuç, dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş
Mango sosu
- 250 g olgun mango, soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 50 g brendi
- 1 tk köri tozu
- 300 g su
- 100 g krema
- 120 g yoğurt
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 28 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Focaccia
2h 45min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Pas d’évaluation
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Pas d’évaluation
Sebzeli Etli Püre
35min
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Pas d’évaluation
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Spagetti Carbonara
40min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min