Appareils et accessoires
Meyer Lemon Bars
Préparation 15min
Total 40min
36 portions
Ingrédients
Crust
-
sugar1 oz
-
coconut flakes1 oz
-
all-purpose flour3 oz
-
whole wheat flour3 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cubed4 oz
Filling
-
sugar7 oz
-
Meyer lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced and quartered, to garnish1
-
all-purpose flour2 oz
-
large eggs4
-
Meyer lemon juice, freshly squeezed (approx. 4 lemons)5 oz
-
salt1 pinch
-
baking soda¼ tsp
-
confectioners sugar to garnish
-
fresh mint leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
343 kJ /
82 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pie Crust
5min
Hot Cross Buns
1h 55min
Lemon Curd
20min
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10min
Wine Salts
22h 55min
Rosemary Parmesan Shortbread
2h 10min
Strawberry Shortcakes
45min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Biscuits
40min
Bavarian Pretzels
55min
Texas Cornbread
35min