Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protides
- 32.4 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 45 g
- Fibre
- 2.4 g
Recettes alternatives
Mercimek Köftesi
2h
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Sarımsaklı Salata Sosu
5min
Ketojenik Krakerler
1h
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
İzmir Köfte
1h 5min
Fındıklı Biscotti
1h 30min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Muz, Kakao ve Yulaf Sütlü Smoothie
10min
Kıymalı Ispanak
45min