Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 12.4 g
- Lipides
- 20.2 g
- Fibre
- 11.2 g
Recettes alternatives
Buharda Göz Yumurta
15min
Buharda pişmiş bezelye
20min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Zeytinyağlı Enginar
1h
Ispanak Başı
40min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Etli Biber Dolması
1h 20min