Brisket Burrito
TM6 TM5

Brisket Burrito

3.6 (13 évaluations )

Ingrédients

Meat and Rice

  • 3 ½ oz long-grain rice
  • water, to soak rice
  • 16 oz beef brisket, untrimmed, cubed (1 in.)
  • 24 oz water
  • 2 pinches ground cumin
  • 1 pinch chili powder
  • 1 dried bay leaf
  • 2 ½ oz white onion
  • ½ tsp salt

Beans

  • 1 can black beans (approx. 15 oz), rinsed and drained
  • 5 oz canned sweet corn kernels, drained
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches chipotle chili powder (optionnel)
    ou 2 pinches ancho chili powder (optionnel)
  • 4 ½ oz canned tomato sauce
  • ½ tsp salt (optionnel)

Burrito

  • 10 large flour tortillas
  • salad greens, to serve
  • pico de gallo, to serve

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1529.2 kJ / 365.5 kcal
Protides
16.1 g
Glucides
43.5 g
Lipides
14.3 g
Graisses saturées
4.8 g
Fibre
5 g
Sodium
633.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives