
Appareils et accessoires
Brisket Burrito
Préparation 15min
Total 1h 30min
10 pieces
Ingrédients
Meat and Rice
-
long-grain rice3 ½ oz
-
water to soak rice
-
beef brisket untrimmed, cubed (1 in.)16 oz
-
water24 oz
-
ground cumin2 pinches
-
chili powder1 pinch
-
dried bay leaf1
-
white onion2 ½ oz
-
salt½ tsp
Beans
-
black beans (approx. 15 oz), rinsed and drained1 can
-
canned sweet corn kernels drained5 oz
-
ground cumin2 pinches
-
chipotle chili powder (optionnel)2 pinches
-
canned tomato sauce4 ½ oz
-
salt (optionnel)½ tsp
Burrito
-
large flour tortillas10
-
salad greens to serve
-
pico de gallo to serve
Infos nut. par 1 piece
Calories
365.5 kcal /
1529.2 kJ
Protides
16.1 g
Lipides
14.3 g
Glucides
43.5 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
4.8 g
Sodium
633.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis

TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis