Appareils et accessoires
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Préparation 5min
Total 10min
700 g
Ingrédients
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
9.6 g
Calories
1183 kJ /
283 kcal
Lipides
23.4 g
Glucides
8.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dip soslar ve ezmeler
11 Recettes
Turquie
Turquie
Vous pourriez aussi aimer...
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Pas d’évaluation
Tempura Sebzeler
40min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Pas d’évaluation
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5min
Mutabbal
10min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Tahin Pekmez
15min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3h 10min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50min