Zeytinyağlı Enginar
TM5 TM6

Zeytinyağlı Enginar

3.5 (10 évaluations )

Ingrédients

  • ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
  • 50 g soğan
  • 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
  • 275 g portakal suyu
  • 60 g zeytinyağı
  • 400 g su
  • 1 ¼ tk tuz
  • 2 tutam karabiber
  • 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)

Infos nut.
par 1 porsiyon
Calories
749.3 kJ / 179 kcal
Protides
5 g
Glucides
19.3 g
Lipides
10.4 g
Fibre
8.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives