Appareils et accessoires
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Préparation 10min
Total 50min
8 porties
Ingrédients
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 8 porties
Protides
263 g
Calories
14238 kJ /
3403 kcal
Lipides
255 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Citroenslush
10min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min