Versions compatibles
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
ou 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 8 porties
- Calories
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protides
- 263 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 255 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Steak au Poivre
20min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Ananaspakketjes
1h
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Amandelmelk
10min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h