Versions compatibles
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g sjalotten
ou 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optionnel)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 50 g
- Lipides
- 24 g
- Fibre
- 9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Koolstoofpot met kalkoen
Ninguna calificación
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Japanse kip curry
55 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Fatayer met kaas en munt
2h
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Ninguna calificación
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Kaas uilen
Ninguna calificación
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Pistache en amandel filo spiraal
Ninguna calificación