Appareils et accessoires
Brood van gierstmeel
Préparation 10min
Total 2h 35min
12 sneetjes
Ingrédients
-
gierstkorrels100 g
-
boekweitkorrel100 g
-
water330 g
-
verse gist25 g
-
suiker1 tl
-
glutenvrije bloem250 g
-
zout2 tl
-
extra vergine olijfolie10 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
sezamzaadjes1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6.5 g
Calories
1247 kJ /
298 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
4.7 g
Glucides
56.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Geode cake
Pas d’évaluation
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Pas d’évaluation
Chocolade salami
3h 10min
Aardappel flatbread
12h