Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 67.8 g
- Lipides
- 12.2 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Milánské rizoto
30min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20 min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15 min
Houbové rizoto
40min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min