Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 67.8 g
- Lipides
- 12.2 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s kari a mrkví
30min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Špenátové rizoto
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min