Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 67.8 g
- Lipides
- 12.2 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Bramborovo-dýňová kaše
35min