Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů uzeného sýru, na kousky (1 cm)
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 100 gramů tyrolského špeku, na kostičky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
ou 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 2 špetky šafránu
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 67.6 g
- Lipides
- 30.85 g
- Fibre
- 0.66 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Špagety Carbonara
40 min
Rizoto s parmazánem
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Milánské rizoto
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Špenátové rizoto
30 min
Špagety se smetanovou omáčkou
35 min