Appareils et accessoires
Fish and prawn stock
Préparation 10min
Total 20min
1 Complete Recipe
Ingrédients
-
whole raw unpeeled shrimps (only heads and shells, set meat aside)200 g
-
leek sliced (3 cm)1
-
extra virgin olive oil25 g
-
water800 g
-
monkfish bones150 g
-
salt1 tsp
-
parsley2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Complete Recipe
Protides
11.4 g
Calories
1270 kJ /
304 kcal
Lipides
26.2 g
Glucides
5.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Crispy Ikan Bilis
40min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chilli Stuffed Fish
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Porridge
35min