Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
ou 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1170 kJ / 280 kcal
- Protides
- 13.9 g
- Glucides
- 2.7 g
- Lipides
- 23.7 g
- Fibre
- 2.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Pas d’évaluation
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min
Guláš palermo s gnocchi
1h 25min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Krůtí plátky na houbách
50min
Kuřecí plátky s cuketou
50min