Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
ou 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 482 kJ / 115 kcal
- Protides
- 7.33 g
- Glucides
- 26.7 g
- Lipides
- 5.43 g
- Fibre
- 1.04 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Drožďová polévka s pórkem
40min
Čočková pěna
Pas d’évaluation
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min
Polévka z bílých fazolí
35min
Lasagne s kysaným zelím
1h 50min
Křenová polévka s bramborami
30min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Česneková polévka
20min