Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pavlova
- 200 g de sucre
- 4 blancs d'œufs, froids
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 4 oranges, pelées, découpées en suprêmes
- 180 g de crème fraîche
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1010.8 kJ / 241.6 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 45.6 g
- Fat
- 6.1 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 68.3 mg
Alternative recipes
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
45min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30min
Linguine saumon et vodka
20min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Hot-dogs
35min
Panna cotta à la compote d’ananas
No ratings
Vin chaud
20min
Fromage d’Italie pané
40min
Toasts à l'ail
15min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h