Muffins crumble aux myrtilles

Muffins crumble aux myrtilles

4.6 62 ratings
Prep. 20 min
Total 45 min
8 pièces

Ingredients

La pâte à muffins
  • 70 g de beurre demi-sel
  • 170 g de sucre en poudre
  • 1 œuf
  • 180 g de lait
  • 260 g de farine de blé
  • ½ sachet de levure chimique
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé
  • 100 g de myrtilles
La pâte à crumble
  • 50 g de farine de blé
  • 35 g de beurre
  • 15 g de sucre en poudre

Difficulty

easy


Nutrition per 1 pièce

Protein 10 g
Calories 1661 kJ / 397 kcal
Fat 19 g
Carbohydrates 46 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...