Muffins crumble aux myrtilles
TM6 TM5 TM31

Muffins crumble aux myrtilles

4.8 (4 ratings)

Ingredients

La pâte à muffins

  • 70 g de beurre demi-sel
  • 170 g de sucre en poudre
  • 1 œuf
  • 180 g de lait
  • 260 g de farine de blé
  • ½ sachet de levure chimique
  • le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
  • 100 g de myrtilles

La pâte à crumble

  • 50 g de farine de blé
  • 35 g de beurre
  • 15 g de sucre en poudre

Nutrition
per 1 pièce
Calories
1661 kJ / 397 kcal
Protein
10 g
Carbohydrates
46 g
Fat
19 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes