Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile neutre, (15 g + 15 g)
- 500 g d'oignons, coupés en deux, puis en quartiers (12 mm/½ po), (250 g + 250 g)
- 60 g de bière (voir Conseil)
- ⅛ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu, selon le goût
- 15 g de moutarde de Dijon
- 15 g de miel
- 30 g de sauce Worcestershire
- Nutrition
- per 30 g
- Calories
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 2.2 g
- Fat
- 2.3 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 39.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz
25min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Sauté de brocolis (TM6)
15min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Sauce à pizza
35min