Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 25 g de lait
- 125 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 370 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de beurre, ramolli, et un peu pour les moules
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- 2 étoiles de badiane
- 2 bandes de zeste d'orange non traitée
- le jus d'une orange
- 550 g d'eau
- 120 g de rhum
- 200 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 75 de mascarpone
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1304 kJ / 314 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à pizza
1h
Cake aux fruits confits
4h 30min
Brioche des rois
6h 35 min
Flan pâtissier
7h 40min
Baba au rhum
3h
Poires au sirop sous-vide
45min
Brioches italiennes
3h 15min
Truffes au rhum et à la cannelle
45min
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Brioche Nanterre
4h 15min
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Brioche aux pralines
8h 35min