Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de pâte feuilletée
- 10 g de beurre, pour le moule
- 615 g de lait entier
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de fécule de maïs
- 6 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1812.7 kJ / 433.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 43.2 g
- Fat
- 25.7 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 129 mg
Alternative recipes
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Crème pâtissière au caramel
50 min
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40 min
Far breton aux pruneaux
1h
Cannelés bordelais
13h 30min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Chouquettes du goûter
35min
Flan sans pâte
6h