Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre, en morceaux
- 100 g d'eau minérale
- 100 g de lait
- 25 g d'huile neutre
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1036 kJ / 247 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Pains torsadés chinois à la vapeur
2h 10 min
Gozleme
1h 40 min
Simit
2h 10 min
Cake vapeur citron et framboises
1h 15 min
Pizza turque - Lahmacun
1h 10 min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5 min
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Pides aux trois fromages
1h 40 min
Chorba tunisienne
45 min
Pains batbout marocains
1h
Crêpes mille trous
1h 10 min
Msemen
40 min