Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 60 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 713.7 kJ / 170.6 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 22.4 g
- Fat
- 7.8 g
- Saturated Fat
- 5.2 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 2.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Cannelloni de crêpe à l'orange
45min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Le caribou
5min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Crème brûlée à la violette
2h 15min
Lait d'amande à la poire
10min
Soupe portugaise à la morue
30min
Cocktail citron-gingembre et champagne
1h 15min
Lassi à la rose
10min
Crème anglaise à l'orange
1h
Granité citron vert et thym
3h 10min
Gâteau de semoule à l'orange
6h 45min