Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 25 g de fécule
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 55 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- beurre, pour les ramequins
- 6 blancs d'œufs
- 10 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 534 kJ / 127.2 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 4.8 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 89 mg
In Collections
Alternative recipes
Poulet grillé à la citronnelle
45min
Honeycomb
1h 30min
Galette des Rois aux cerises noires
1h 15 min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13h 50min
Fagotto napoletano
No ratings
Iles flottantes à la pistache
1h
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Les loukoums à la rose de la sorcière blanche
4h 30min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10h 15 min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35min