Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 25 g de fécule
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 55 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- beurre, pour les ramequins
- 6 blancs d'œufs
- 10 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 534 kJ / 127.2 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 4.8 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 89 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Tiramisu au citron vert et à la mangue
3h 15min
Poulet grillé à la citronnelle
45min
Pommes en croûte feuilletée
2h 30min
Rôti de porc, chutney, légumes, purée de patates douces et sauce au vin
2h
Baba au rhum
4h
Tarte avocat, banane et framboises
2h 40min
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
40min
Poisson à la thaïe
1h
Risotto aux cèpes
35min
Chocolat liégeois
12h 15min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min