Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour le moule
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 160 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 1 œuf
- 100 g lait
- 200 g farine de blé semi-complet
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure chimique
- 300 g de pêches blanches, coupées en quatre
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1036.5 kJ / 245.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 42.8 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 176.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Couronne à la pomme et au citron
50min
Cake aux poires très épicé
1h 10 min
Gâteau d’abricots à la ricotta
40min
Cake aux abricots et au citron
55min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Gâteau aux abricots et aux amandes
50min
Financiers orange-noisette
20min
Cake à l'abricot
50min
Cake moelleux coco-banane
1h 5min
Cuajada aux abricots
50min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1h 20min