![Cake poire-sarrasin Cake poire-sarrasin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/666d8109-57e4-4f5e-8f1e-a27991a00cf8/Derivates/90bbd769-ad13-44c9-926f-9c182ab26f4d.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
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Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 œufs
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 150 g de sirop d'érable
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g de lait demi-écrémé
- 50 g de noisettes en poudre
- 260 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de levure chimique sans gluten (½ sachet)
- 4 poires, coupées en cubes (500/600 g env.)
- 80 g de gingembre confit, coupé en dés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1234.2 kJ / 295 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 41.8 g
- Fat
- 10.9 g
- Saturated Fat
- 1.6 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 115.2 mg
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