Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 23.1 g
- Fat
- 0.8 g
Alternative recipes
Pain de campagne
3h 45min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain rustique
2h
Pain de campagne
2h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain de seigle valaisan
10h
Pain croustillant
1h
Pain d'Halloween
3h 15 min
Pain paysan
3h
Mon pain de campagne maison
4h 40min