Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de sucre
- 200 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- 2 œufs
- 3 c. à soupe de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
-
2000
g d'huile de friture
or 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Pavé au chocolat épicé
12h
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Petits pains au lait
2h 5min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Tresse russe aux canneberges
3h
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Crème au jus de pomme
4h 15min
Pain d'épice lucernois
55min
Gâteau des rois
2h 15min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Tourte au kirsch de Zoug
4h