Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Génoise
- 4 blancs d'œufs
- 80 g de sucre
- orange
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe d'eau, chaude
- 80 g de farine
Garniture
- 100 g de sucre
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Muffins au chocolat
45 min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min
Sablés viennois au chocolat
50min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gâteau de Pâques
1h 55min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Moelleux au chocolat
1h 15min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Soupe au vin de Soleure
1h
Cake au chocolat et gingembre confit
1h 30min
Gâteau en forme de chiffres pour les 50 ans de Thermomix®
5h
Gâteau au chocolat - café aérien
1h 20 min