Moules à la sauce chorizo
TM31 TM5 TM6

Moules à la sauce chorizo

4.4 (150 ratings)

Ingredients

  • 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 60 g d'échalotes, coupées en deux
  • 250 g de vin blanc sec, type muscadet
  • 200 g de chorizo doux, coupé en rondelles
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés

Nutrition
per 1 portion
Calories
1820.2 kJ / 438.8 kcal
Protein
26 g
Carbohydrates
7.2 g
Fat
33.2 g
Fibre
0.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes