Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1287 kJ / 305 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 46.7 g
- Fat
- 9.6 g
In Collections
Alternative recipes
Kougelhopf
2h 55min
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain ciabatta
3h 45min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Focaccia sucrée à la pomme
1h 45min
Roulé de pain
1h 15min
Minipanettoni
2h 30min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Pastis landais
2h 30min
Petits pains aux raisins
24h
Brioche parisienne
24h