
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
or 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
or 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine de blé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 300 g de mozzarella coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de tomates épépinées et coupées en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de sel
- 6 feuilles de basilic frais ciselées
- 100 g de jambon blanc coupé en lanières
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 851 kcal / 3558 kJ
- Protein
- 40 g
- Fat
- 43 g
- Carbohydrates
- 75 g