Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de beurre, et un peu pour les moules
- 325 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g d'extrait naturel de vanille
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 762.2 kJ / 182.3 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Flan brésilien aux œufs
1h 5min
Crème anglaise à l'orange
1h
Gâteau aux pommes
40min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Gâteau de semoule au citron
1h 20min
Flan aux fruits rouges
1h
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20min
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min
Crème renversée au caramel
4h 50min
Œufs au lait au caramel
55min
Flan pâtissier
4h 25min