Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 71.5 g
- Fat
- 33.3 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Brioche "super bonne"
3h
Brioche parisienne
24h
Les gaufres de la foire
3h
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Petits pains suédois
16h
Gâche vendéenne
3h 20min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Brioches à la confiture de prunes
2h 20 min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Galette briochée aux pépites de chocolat
4h 50min