Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 confiseries au caramel, type Carambar
- 20 g de lait
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1227.6 kJ / 290.9 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 18.2 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40min
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Le saucisson au chocolat
6h 15min
Les croustouilles
20min
Délice au Carambar
2h 30min
Roses des sables
1h 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30 min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Cookie géant
40min
Gâteau Émilie
45min