Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau tiède
- 400 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux, fondu
- 25 g de sucre glace maison, et un peu pour la finition
- 2 œufs
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 120 g de sucre en grains
- huile d'arachide pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 34.5 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Bun à burger
4h 10min
Napolitain
73h 40 min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Gaufrettes à la vanille
1h 5min
Religieuses au café
3h 45min
Chouquettes
1h
Brioche parisienne
24h
Gaufres de Liège
1h 30 min
Beignets au four
2h
Brioche "super bonne"
3h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Pâte à gaufre
1h 30 min