Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 80 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel de mer en gros grains
- 400 g de poire Williams au sirop, coupée en lamelles
- 1 fève
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1542 kJ / 371 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Moelleux au chocolat
1h 15min
Sablés au chocolat
1h 30min
Moelleux au chocolat
45min
Tarte aux pommes
1h 15min
Crème fouettée
10min
Crème brûlée
4h 40min
Madeleines au chocolat
30min
Sablés viennois au chocolat
50min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Roses des sables
50min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Tiramisu fraises-sureau
3h 15min