Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, en 8 morceaux
- ½ - 1 piment rouge, frais, en lanières
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 221 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Salade de crudités façon Thermomix®
10min
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Chutney de courge et d'abricots
No ratings
Salade de crudités
10min
Vin blanc chaud
20min
Sauce hollandaise
15min
Chutney de mangue
1h
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Chutney d'oignon rouge
24h
Beurre aux herbes
5min
Tarte meringuée au citron
2h 30 min