Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine fleur
- 200 g de sucre
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- 20 g de liqueur d'anis
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'amandes
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 236 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1h 15min
Fougasse aux olives
2h 20min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Biberlis d'Appenzell
2h 20min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Focaccia croustillante
2h 10min
Focaccia au romarin
2h 30min
Pâte de base pour pain
24h 30 min