Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de lait
- ½ cube de levure fraîche (20 g)
- 60 g de sucre
-
20
g de sucre vanillé, maison
or 1 sachet de sucre vanillé - 370 g de farine, et un peu pour la pâte
- 40 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- de l’huile pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0.6 g
Alternative recipes
Brownies
1h
Cake marbré - Varoma
1h 10 min
Nœud au lard
2h 10min
Pères Noël en pâte
2h 10min
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Gâteau en forme de chiffres pour les 50 ans de Thermomix®
5h
Petits pains au lait
2h 5min
Brownies
45min
Croissants au chocolat
No ratings
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Nuggets de poulet avec country cuts et ketchup
1h
Pancakes américains
40 min