Tourtière aux pruneaux

Tourtière aux pruneaux

3.3 3 ratings
Prep. 15 min
Total 55 min
8 parts

Ingredients

  • 1 orange non traitée
  • 150 g de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • 40 g d'armagnac
  • 250 g d'eau
  • 250 g de pruneaux dénoyautés
  • 50 g de raisins secs de Corinthe
  • 70 g de graisse de canard et un peu pour le moule
    70 g de beurre doux, et un peu pour le moule
  • 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)

Difficulty

easy


Nutrition per 1 part

Protein 3.4 g
Calories 1472.6 kJ / 350.9 kcal
Fat 10.1 g
Fibre 3.4 g
Carbohydrates 59.6 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...