Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
or 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 59.6 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 3.4 g
In Collections
Alternative recipes
Calissons d'Aix
24h
Gâteau brigadier
2h 30min
Tarte à l'ananas
3h
Soufflé au chocolat et à l'orange
50min
Baba à la noix de coco
2h
Choux aux fruits confits
2h
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Bûchettes à la vanille et kumquats confits
50min
Tarte feuilletée pomme-raisin sans sucre ajouté
2h
Charlotte chocolat-banane
24h
Croustade aux pommes
50min