Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de cerneaux de noix
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 20 g de sucre de canne
- 60 g de beurre doux
- 1 c. à soupe de miel liquide
- 4 pommes (380 g env.), détaillées en dés (2 cm env.)
- 30 g de raisins secs
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1278 kJ / 306 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 26.4 g
- Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Far aux abricots
1h 15 min
Strudel à la pomme
1h 45 min
Cakes miel, gingembre et mandarine
55min
Tarte briochée ricotta et fruits rouges
3h 25min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5min
Clafoutis figues-amandes
50min
Scones raisin et citron au lait fermenté
3h 10min
Stollen
3h 45min
Strüdel d'automne
1h 15 min
Kouglof
3h 20min
Cake aux fruits confits
4h
Crème caramel, noix de coco et banane
5h